Dordogne - Tremolat - Ferie - Feriebolig - Villa - Frankrig

 

 

 

Vores huse ligger i Dordogne området i Perigord Noir. Her er vi kun et par minutter fra hjertet af den lille og smukke middelalderby Tremolat.
 
Tremolat er en lille by der ligger vidunderligt placeret ved Dordogne floden og et feriehus i Tremolat er et fantastisk udgangspunkt for en uforglemmelig ferie
Tremolat har alt hvad man behøver til sin ferie. I byen finder man 6 restauranter, en købmand/slagter, et bageri, et posthus, en frisør, en benzintank, en gavebutik og flere barer.
Lige udenfor Tremolat, ca. 400 m fra vores huse, kan man leje tennisbaner på campingpladsen og få lidt god mad og drikke på restauranten.
Om tirsdagen kan man tage del i den lokale markedsdag og købe lokalt producerede varer.
Man kan lære at stå på vandski eller tage en tur i kano på Dordogne Floden.
Hvis man er heldig, kan man tage del i 'Marché Nocturne', som er en lokal festival, hvor hele Tremolat by er lukket af for biler, og alle danser og spiser ved lange borde.
 
Området er fyldt med slotte, vingårde og middelalderbyer. 
De berømte 'Lascaux' huler er også at finde i området.
Perigord er kendt for sin overflod af mad, og her kan man smage foie gras, trøfler, confit de canard og mange mange forskellige dejlige typer vine.
Bergerac lufthavnen ligger ca. 35 km fra Tremolat. St. Emillion ligger ca 70 km væk og Perigueux kan nåes på omkring en time i bil.
Tremolat er en kommune i Dordogne, der er en del af Aquitaine i Syd Vest Frankring. Placeringen ved Dordogne floden, gør denne lille betagende og uspolerede by meget  populær. 
 
Tremolat ligger let tilgængelig fra flere lufthavne inklusiv Bordeaux, Bergerac, Toulouse, Brive samt Perigueux.
Tremolat har også en togstation, hvorfra man kan rejse til bl.a. Bergerac, Sarlat, Toulouse, Brive og Bordeaux.
 
Filmen " Le Boucher" er optaget her i Tremolat, og den kendte engelske madguru,  Floyd, har haft et par udsendelser herfra.